+31 (0)180 – 39 76 52

Specials

Specials


Ontdek onze meest recente specialiteiten. TEAT elektrisch verwarmde slangen, Ravetti en de Mobiele koppelingskrimper.

RAVETTI

Ontdek Ravetti ook bekend als de Italiaanse marktleider in de ontwikkeling van nieuwe gereedschappen voor het onderhoudt van onder druk staande pijpen, gas bags en hot tapping machines. De eerste Italiaanse fabrikant op de wereldmarkt. Ravetti is er in geslaagd om oplossingen te ontwikkelen die de hot-tapping en flow-stopping gereedschappen naar een hogere veiligheids- en functionaliteitsniveaus brengen.

Mobiele Koppeling Krimper

Mobiele Koppeling Krimper Ontdek één van onze specialiteiten: De Mobiele Koppeling Krimper. Dit apparaat maakt reparaties/ montagne van betonpompslangen tot een druk van 80 bar op locatie mogelijk! Dit bespaart u tijd en transportkosten. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de beton pompwereld met als doel hergebruik van gebruikte betonpompslangen. Hiermee is IVG-Libilé de eerste in Nederland die reparatie/montagne op locatie mogelijk maakt.

TEAT Electrically Heated Hoses

TEAT electrically heated hoses

Ontdek de elektrisch verwarmde slangen van TEAT. Met deze samenwerking kan IVG-Libilé uw metalen slangen op een constante, door u opgegeven temperatuur houden. Uw medium blijft dus tijdens het gehele transport door de slang in juiste consistenstie.

Neem contact op