Kunnen we u helpen?

Specials

Specials


Ontdek onze meest recente specialiteiten. TEAT elektrisch verwarmde slangen, Ravetti en de Mobiele koppelingskrimper.

RAVETTI

Ravetti staat bekend als de Italiaanse marktleider in de ontwikkeling van nieuwe gereedschappen voor het onderhoud van onder druk staande pijpleidingen, gaszakken en hot tapping machines. De eerste Italiaanse fabrikant op de wereldmarkt. Ravetti is erin geslaagd oplossingen te ontwikkelen die de hot-tapping- en flow-stoppinggereedschappen naar hogere niveaus van veiligheid en functionaliteit tillen.

Mobiele Koppeling Krimper

Ontdek één van onze specialiteiten: De Mobiele Koppeling Krimper. Dit apparaat maakt reparaties/ montagne van betonpompslangen tot een druk van 80 bar op locatie mogelijk! Dit bespaart u tijd en transportkosten. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de betonpompwereld met als doel hergebruik van gebruikte betonpompslangen. Hiermee is IVG Libilé de eerste in Nederland die reparaties en montage op locatie mogelijk maakt.

TEAT Electrically Heated Hoses

TEAT electrically heated hoses

Ontdek de elektrisch verwarmde slangen van TEAT. Met deze samenwerking kan IVG Libilé uw metalen slangen op een constante, door u opgegeven temperatuur houden. Uw medium blijft dus tijdens het gehele transport door de slang in juiste consistenstie.

Neem contact op