+31 (0)180 – 39 76 52

Ravetti

Ravetti

Ontdek RAVETTI ook bekend als de Italiaanse marktleider in de ontwikkeling van nieuwe gereedschappen voor het onderhoudt van onder druk staande pijpen, gas bags en hot tapping machines. De eerste Italiaanse fabrikant op de wereldmarkt. Ravetti is er in geslaagd om oplossingen te ontwikkelen die de hot-tapping en flow-stopping gereedschappen naar een hogere veiligheids- en functionaliteitsniveaus brengen.

STOP/SYSTEM

De innovatie van STOP/SYSTEM is gebaseerd op de originele mechanische expansie van de rubberen pakking die het mogelijk maakt altijd een perfecte afdichting door de stopper te bereiken, ongeacht de tegendruk van de vloeistof. Volledig compatibel met stalen, nodulair gietijzeren en polyethyleen leidingen. De modulariteit en uitwisselbaarheid van de componenten met verschillende leidingmaterialen maken een aanzienlijke vermindering van de investeringen in kapitaal, verbruiksgoederen en opleiding van de operator mogelijk. STOP/SYSTEM werkt tot een druk van 8 bar, leidingen van 2" tot 10".

MINISTOP

Ministop, het meest veilige, compacte en betrouwbare systeem voor het tijdelijk afdichten van leidingen van 1/2" - 2". Ministop werkt tot een maximale operationele leidingdruk van 12 Bar en is toepasbaar op gas-, water-, systeem-, warmte- en andere leidingen. Voldoet aan de VIAG-14

RAVETTI FLOWSTOP 

Flowstop is het enige tijdelijke afsluitsysteem dat onder alle omstandigheden 100% lekvrij sluit. De betrouwbaarheid van het enkelvoudige massieve afdichtingsmechanisme is op een ongekend hoog niveau, zelfs zo ver dat op 24" 40 Bar gastransportleidingen enkelvoudige blokafdichting is toegestaan! (Ref. Ital/Gazprom) Ravetti Flowstop heeft 3 standaard systemen: Flowstop voor staal, gietijzer, AC, PVC, tot 24", 12 of 25 Bar. Flowstop voor PE, tot DN350, 8 Bar. Flowstop voor alle bekledingsmaterialen (Hybride systeem), tot 12", 12 Bar.

ONTDEK ÉÉN VAN ONZE SPECIALITEITEN: DE MOBIELE KOPPELING KRIMPER

Dit apparaat maakt reparaties/ montage van betonpompslangen tot een druk van 80 bar op locatie mogelijk! Hiermee bespaart u tijd en transportkosten. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de beton pompwereld met als doel hergebruik van gebruikte betonpompslangen. Hiermee is IVG-Libilé de eerste in Nederland die reparatie/montage op locatie mogelijk maakt.

Meer informatie

Neem contact op