+31 (0)180 – 39 76 52

Ravetti

Ravetti

Ontdek RAVETTI de marktleider in research & development van gereedschappen voor het onderhoud en de aanleg van onder druk staande pijpleidingen. Denk hierbij aan: Tijdelijk afsluiten, onder druk aanboren, testen en aansluiten. 

MINISTOP

Ministop, het meest veilige, compacte en betrouwbare systeem voor het tijdelijk afdichten van leidingen van 1/2" - 2". Ministop werkt tot een maximale operationele leidingdruk van 12 Bar en is toepasbaar op gas-, water-, systeem-, warmte- en andere leidingen. Voldoet aan de VIAG-14

RAVETTI FLOWSTOP 

Flowstop is het enige tijdelijke afsluitsysteem dat onder alle omstandigheden 100% lekvrij sluit. De betrouwbaarheid van het enkelvoudige massieve afdichtingsmechanisme is op een ongekend hoog niveau, zelfs zo ver dat op 24" 40 Bar gastransportleidingen enkelvoudige blokafdichting is toegestaan! (Ref. Ital/Gazprom) Ravetti Flowstop heeft 3 standaard systemen: Flowstop voor staal, gietijzer, AC, PVC, tot 24", 12 of 25 Bar. Flowstop voor PE, tot DN350, 8 Bar. Flowstop voor alle bekledingsmaterialen (Hybride systeem), tot 12", 12 Bar.

ONTDEK ÉÉN VAN ONZE SPECIALITEITEN: DE MOBIELE KOPPELING KRIMPER

Dit apparaat maakt reparaties/ montage van betonpompslangen tot een druk van 80 bar op locatie mogelijk! Hiermee bespaart u tijd en transportkosten. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de beton pompwereld met als doel hergebruik van gebruikte betonpompslangen. Hiermee is IVG-Libilé de eerste in Nederland die reparatie/montage op locatie mogelijk maakt.

Meer informatie

Neem contact op