Kunnen we u helpen?

Wij leveren diverse slangen en gereedschappen aan uiteenlopende bedrijven binnen de baggerindustrie. Door ons ruime assortiment en vakmanschap van deze specifieke markt, hebben wij altijd een oplossing in huis.

Flexibele baggerslang - uniek in zijn soort

Een 100% Europees product geproduceerd met een 100% computergestuurd productiesysteem. Onze flexibele oplossingen zijn uitermate geschikt voor het transport van droge, schurende materialen - mogelijk gemengd met water. Onze baggerslangen zijn betrouwbaar en veilig in zelfs de meest extreme werkomstandigheden.

De slangen zijn ook verkrijgbaar met vergrote uiteinden of met ingebouwde rubberbeschermde flenzen. Zi zijn leverbaar in drijvende en niet-drijvende uitvoering, van DN300 tot DN900.

Neem contact op

Referenties

“Brouwers Infra BV Halsteren is werkzaam in de Gasinfrastructuur en dan voornamelijk m.b.t. huisaansluitingen en saneringen. Het is in deze branche van groot belang om altijd goed en betrouwbaar gereedschap bij de hand te hebben. Dit gereedschap wordt al jaar en dag geleverd door ivg libilé bv. Waarom Brouwers Infra BV het benodigde gereedschap afneemt van ivg libilé bv. • Makkelijk te bestellen via telefoon, internet of gewoon even binnenlopen. • Snelle levering • Vakkundige begeleiding • Oplossinggericht • Agendering keuringen van gereedschappen. • Keuringen van gereedschappen op locatie. • Alle benodigde gereedschappen altijd voorradig. Gewoon prettig zaken doen met libilé bv.”

Peter Brouwers, Brouwers Infra

“Al jaren een vaste tevreden klant bij Libilé. In onze branche is snel schakelen een must en Libilé kan daar iedere keer weer aan voldoen. Libilé geeft uitermate deskundig advies, is betrouwbaar, staat overal voor open en levert producten van hoge kwaliteit.”

André Bouw, BO-infratech

“IVG Libilé is voor ons een totaal leverancier, die ons met diverse infra-materialen en diensten ontzorgt, een verlengstuk van ons specialisme!”

A-Hak, Tricht