Kunnen we u helpen?

Mobiele Koppeling Krimper

Mobiele Koppeling Krimper

Ontdek één van onze specialiteiten: De Mobiele Koppeling Krimper. Dit apparaat maakt reparaties/ montagne van betonpompslangen tot een druk van 80 bar op locatie mogelijk! Dit bespaart u tijd en  transportkosten. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de beton pompwereld met als doel hergebruik van gebruikte betonpompslangen. Hiermee is IVG-Libilé de eerste in Nederland die reparatie/montagne op locatie mogelijk maakt.

Heeft u meerdere 80 bar betonpompslanlingen te repareren, in te korten of te voorzien van Victaulic koppelingen dan zijn wij voor de volgende diameters uw partner:

  • DN50
  • DN75
  • DN80
  • DN100
  • DN125

Naast geplande reparaties bij u op locatie is onze Mobiele Koppeling Krimper tevens inzetbaar bij eventuele calamiteiten lees noodgeval tijdens pomp werkzaamheden. Wij zullen dan ons uiterste best doen uw stilstand op het project tot een minimum te beperken. 

Tubiflex

De Italiaanse producent die al meer dan 70 jaar flexibele slangen en compensatoren ontwerpt en produceert. Het bedrijf werd in 1951 in Turijn geboren met het idee om een product te maken met zeer hoge prestaties dat tegelijkertijd veelzijdig is in gebruik. Tubiflex behoort met deze filosofie en strategie al jaren tot de Europese top op het gebied van engineering en productie van metalen slangen, PTFE slangen en compensatoren. Als we het bij Tubiflex over duurzaamheid hebben, dan zullen we het hebben over vele kleine dagelijkse stappen om het milieu te beschermen en hernieuwbare energie te promoten. Een besparing van 8.300 ton CO2 uitstoot sluit aan bij die verklaring.

Meer informatie

Neem contact op