Kunnen we u helpen?

De olie- en gasindustrie is een internationale markt waar IVG Libilé al jaren actief is in het leveren van oplossingen op het gebied van slangen. Onze producten voldoen aan de hoogste internationale veiligheid- en kwaliteitsnormen.

Als onderdeel van de wereldwijd opererende IVG Group, kunnen wij u in meer dan 100 landen ter wereld beleveren.

FLEXIBELE SLANGEN VOOR OLIE & GAS

Er zijn flexibele oplossingen ontworpen voor verschillende behoeften van de olie- en gassector:

Naast oplossingen in flexibele slangen van IVG, Bassi Offshore, TEAT, Tubiflex en Gasso beschikken wij ook over een uitgebreid pakket gerenommeerde merken gereedschap (o.a. Ridgid) en gasdetectie van Honeywell.

Neem contact op

Referenties

“Brouwers Infra BV Halsteren is werkzaam in de Gasinfrastructuur en dan voornamelijk m.b.t. huisaansluitingen en saneringen. Het is in deze branche van groot belang om altijd goed en betrouwbaar gereedschap bij de hand te hebben. Dit gereedschap wordt al jaar en dag geleverd door ivg libilé bv. Waarom Brouwers Infra BV het benodigde gereedschap afneemt van ivg libilé bv. • Makkelijk te bestellen via telefoon, internet of gewoon even binnenlopen. • Snelle levering • Vakkundige begeleiding • Oplossinggericht • Agendering keuringen van gereedschappen. • Keuringen van gereedschappen op locatie. • Alle benodigde gereedschappen altijd voorradig. Gewoon prettig zaken doen met libilé bv.”

Peter Brouwers, Brouwers Infra

“Al jaren een vaste tevreden klant bij Libilé. In onze branche is snel schakelen een must en Libilé kan daar iedere keer weer aan voldoen. Libilé geeft uitermate deskundig advies, is betrouwbaar, staat overal voor open en levert producten van hoge kwaliteit.”

André Bouw, BO-infratech

“IVG Libilé is voor ons een totaal leverancier, die ons met diverse infra-materialen en diensten ontzorgt, een verlengstuk van ons specialisme!”

A-Hak, Tricht