+31 (0)180 – 39 76 52

De LNG markt ontwikkeld zich meer en meer tot een standaard energie product. Onze ontwikkelingen op het LNG gebied liggen reeds 25 jaar achter ons met onze dochter MIB.

Deze 25 jaar hebben we niet stil gezeten. Ondertussen staat er een volwaardig pakket :

  • Afsluiters
  • Laadarmen
  • Swivels
  • Breakaway
  • Metalen slangen
  • Composite slangen
  • Cryojackets

MIB

Zie www.mibitaliana.it

RVS slangen

Betreffende de gecertificeerde RVS slangen kunt u bij ons terecht voor advies in de breedste zin van het woord. Jarenlange ervaring met dit product op het gebied van LNG slangen heeft ertoe geleid dat wij op meerdere vlakken mee kunnen praten met uw medewerkers.

Diverse gegolfde slangen i.v.m. de benodigde buigzaamheid en toepassing. Werkdrukken bepalen welke omvlechting er nodig is, dit kunnen enkel of dubbele omvlechtingen zijn. Roestvast staal in de meest voorkomende soorten als RVS 304 en 316L maar ook metalen als Monel zijn leverbaar.

De productie van de RVS slangen wordt geregeld door de normen BS5750-II / ISO9002 / 316S11 / EN10088 / 1.4541-1.4404
Alle RVS slangen die wij samenstellen worden op lekdichtheid getest en kunnen worden voorzien van diverse soorten test certificaten alsmede materiaal certificaten conform DIN3.1.B/EN 10204.

Gasso Composite slangen

Samen met onze partner GASSO zijn wij een gespecialiseerde industriële producent van Composite slangen en Laadarmen en hebben ons gespecialiseerd in de doorvoer LNG tot en met 14” en andere diverse vloeistoffen. Gericht op de industriële sector, met eigen in Europe gefabriceerde slangen, ontworpen door ons eigen team van ingenieurs.
Ons brede productassortiment dekt de behoeften van meerdere sectoren: volgens de nodige regelgeving, op advies van een deskundige.

Cryojacket

Een eigen ontwikkeling die in samenwerking met enkele gevestigde namen in de LNG markt tot stand is gekomen. Deze beschermslang voor zowel het product als de gebruiker laat zich herkennen door een hoogwaardige en slijtvaste beschermmantel voor LNG slangen welke onder de meest extreme koude omstandigheden flexibel blijft.

Neem contact op