Kunnen we u helpen?

PE Rilverwijderaar LOE Weldcut

De PE-Weldcut is een revolutionair systeem voor het verwijderen van een inwendige lasnaad, ook wel de lasril genoemd, van gespiegellaste PE en PP buizen. Dit nieuwe systeem is sneller, betrouwbaarder en robuuster dan de bestaande lasnaad verwijderaars!

Automatische afstelling mes

De vorm van de body van het gereedschap en de automatische afstelling van het mes zorgen er voor dat de lasnaad tot maximaal 0,2 mm vanaf de buiswand wordt verwijderd.

Altijd de juiste maatvoering

De slijtvaste en duurzame kunststof body van het gereedschap is gekalibreerd per buis diameter en heeft daarmee altijd de juiste maatvoering.

Lange levensduur

Voor een lange levensduur is het mes gemaakt van speciaal gehard staal en alle andere metalen onderdelen van RVS

Las probleemloos volgen

Dit systeem voorkomt ook dat het mes in de buis kan blijven steken en dus altijd probleemloos de las volgt.

Lichtgewicht

De bijbehorende stang voor het doorvoeren van de PE-Weldcut bestaat uit lichtgewicht, aluminium segmenten van ieder 2m lengte.

Eenvoudig koppelen

Segmenten kunnen eenvoudig worden gekoppeld met koppelstukken (spelingsvrij in axiale en rotatie richting), zonder uitstekende delen.

Zeer robuust

De PE-Weldcut bevat geen draaiende delen e.d. en is daarmee zeer robuust.

Neem contact op

Referenties

“Brouwers Infra BV Halsteren is werkzaam in de Gasinfrastructuur en dan voornamelijk m.b.t. huisaansluitingen en saneringen. Het is in deze branche van groot belang om altijd goed en betrouwbaar gereedschap bij de hand te hebben. Dit gereedschap wordt al jaar en dag geleverd door ivg libilé bv. Waarom Brouwers Infra BV het benodigde gereedschap afneemt van ivg libilé bv. • Makkelijk te bestellen via telefoon, internet of gewoon even binnenlopen. • Snelle levering • Vakkundige begeleiding • Oplossinggericht • Agendering keuringen van gereedschappen. • Keuringen van gereedschappen op locatie. • Alle benodigde gereedschappen altijd voorradig. Gewoon prettig zaken doen met libilé bv.”

Peter Brouwers, Brouwers Infra

“Al jaren een vaste tevreden klant bij Libilé. In onze branche is snel schakelen een must en Libilé kan daar iedere keer weer aan voldoen. Libilé geeft uitermate deskundig advies, is betrouwbaar, staat overal voor open en levert producten van hoge kwaliteit.”

André Bouw, BO-infratech

“IVG Libilé is voor ons een totaal leverancier, die ons met diverse infra-materialen en diensten ontzorgt, een verlengstuk van ons specialisme!”

A-Hak, Tricht

Webshop

Wij leveren A-merken van de beste kwaliteit

Bekijk alles